LUUV šampoon, astelpaju

200 ml

13.00 

3 makset 4.33€ kuus, ilma lisatasudeta. Modena

Muuda tellimus metsa-positiivseks

Jah! Soovin istutada 3€ eest 1 puu, et muuta minu tellimus metsa-positiivseks. Loe lisa

Kohevad juuksed iga päev! Looduslik astelpajuõliga rikastatud šampoon on naturaalne ja õrnatoimeline, mis annab juustele kohevust ja läiget. Astelpajuõli tugevdab juukseid, annab juustele ja peanahale vajalikke toitaineid ning aitab ära hoida juukseotste lõhenemist. Nisuproteiin tugevdab juukseid, stimuleerib juuksekasvu ning suurendab juuste kohevust ja elastsust. Eeterlikud õlid aitavad kaasa peanaha rasuerituse normaalsele toimimisele ning annavad värskustunde.

  • Sobib kõigile juuksetüüpidele, sh hästi ka rasustele juustele
  • Puhastava toimega
  • Annab juustele kohevust ja läiget
  • Niisutab ja tugevdab juukseid
  • Ergutava tsitruselise lõhnaga

Astelpajuõli on supertoit nii nahale kui juustele. Astelpajuõli juuksehoolduses:

  • Stimuleerib juuste kasvu: soodustab juuste kasvu, stimuleerides juuksefolliikulite tööd ja parandades vereringet peanahal.
  • Hooldab ja pehmendab juukseid: aitab juukseid niisutada ja pehmendada, muutes need hõlpsamini kammitavaks ja vähendades kahu.
  • Kaitseb: astelpajuõli moodustab juuksekarvadele kaitsekihi, kaitstes neid keskkonnakahjustuste eest, mis on põhjustatud UV-kiirtest, saasteainetest ja karmidest ilmastikutingimustest.

100% naturaalset nisuproteiini kasutatakse palju nii naha- kui juuksehoolduses, on võimeline sisenema/imenduma sügavale juuksekarva sisse. Sobib hästi kahjustunud juustele, taastab juukseid ja vähendab juukse katkemist, muudab karva elastsemaks. Seega sobib kõikidess taastavatesse, niisutavatesse, hooldavatesse toodetesse suurepäraselt. Kuna on põletikuvastane siis sobib hästi ka peanahale.

100% vegantoode.

Kasutamine:
Kanna märgadele juustele, aja kätega vahule ja loputa välja. Parima tulemuse saamiseks kasuta koos Astelpaju palsamiga.

Koostisosad:
INCI: Aqua, Coco-Glucoside, Betaine, Citric Acid, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) oil, Hydrolyzed Wheat Protein, PCA Glyceryl Oleate, Citrus Nobilis (Mandarin oil), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene

Viimati vaadatud tooted

puidust kamm
Puidust kamm
Croll & Denecke
1 tk
Puidust kamm

Pöögi puust kamm igale juuksepikkusele.

7.50 
Telli
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Otsas
metallist raseerija
Bambaw metallist raseerija roosa kuld, alusega
Bambaw
1tk
Bambaw metallist raseerija roosa kuld, alusega

Metallist raseerija saavutab parima tulemuse võimalikult vähese ärritusega. See on 100% plastikuvaba ja korduvkasutatav – lihtsalt vaheta tera. Unisex ja sobib nii näole kui kehale. Kaasas ka üks žiletitera.

29.00 
Telli
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Signe Seebid vannivaht Sidrunhein
Signe Seebid
1 tk
Signe Seebid vannivaht Sidrunhein

Vannivaht Sidrunhein vahupall loob Sinu vanni küllusliku vahu looduslikult. Värskendav ja särtsakas sidrunhein turgutab meeli pärast pikka ja kurnavat päeva. Peale sidrunheina vanni oled energiast laetud.

4.90 
Telli
Add to Wishlist
Add to Wishlist
toidumähik
Elev mesilasvahaga vahariie ehk toidumähik, 3 tk
Elev
3 tk
Elev mesilasvahaga vahariie ehk toidumähik, 3 tk

Vahariie ehk toidumähik on suurepärane looduslik alternatiiv toidukilele ja fooliumile. Läbi vahariide saab toit hingata ning püsib seetõttu kauem värske!

19.50 
Telli
Add to Wishlist
Add to Wishlist