Urtekram kõõmavastane šampoon Nõges

250 ml

9.40 

3 makset 3.13€ kuus, ilma lisatasudeta. Modena

Muuda tellimus metsa-positiivseks

Jah! Soovin istutada 3€ eest 1 puu, et muuta minu tellimus metsa-positiivseks. Loe lisa

Urtekram kõõmavastane šampoon nõgesega – taimeravis aastasadu tuntud nõges koos niisutava aaloe ja magnooliapuu koore ekstraktiga puhastavad peanahka ja jätavad meeldivalt värske tunde.
Kontrollitud looduskosmeetika. Vegan.

Ligi poole sajandi eest Kopenhaageni ökokauplusest alguse saanud Urtekram on tänaseks kogu Euroopas armastatud bränd. Cosmos sertifikaadiga looduskosmeetika on jäänud truuks algsele ideele kasutada põhjamaiseid taimeekstrakte ja avaldab muljet mahedate aroomide, tõhususe ning tervele perele sobiva sisuga. Juuste- ja kehahoolduseks ning hambapesuks mõeldud tootesari on pakendatud toidutööstusest üle jääva suhkruroo baasil valmistatud taimsesse plastikusse ning on sel moel süsinikku siduva ja looduslikult uueneva tooraine kasutamisega keskkonnateadlik valik.

Koostisosad:
Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, sodium coco-sulfate, glycerine**, coco-glucoside, lauryl glucoside, glyceryl oleate, sodium chloride, urtica dioica extract*, arctium lappa root extract*, pelargonium graveolens oil*, cupressus sempervirens oil*, citrus aurantium bergamia oil*, cymbopogon nardus oil*, sodium lauroyl lactylate, parfum, polyglyceryl-4 caprate, xanthan gum, lysolecithin, coco-caprylate, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, magnolia officinalis bark extract, geraniol.
*Kontrollitud mahepõllundusest
**Valmistatud mahetoorainest

Viimati vaadatud tooted

Couleur Caramel täitepakend - HD Siidipuuder
Couleur Caramel täitepakend – HD Siidipuuder
Couleur Caramel
12 g
Couleur Caramel täitepakend – HD Siidipuuder

Siidipuuder ehk orgaaniline riisipuuder on üliõhukese tekstuuriga, värvitu kinnituspuuder, mis pehmendab ja matistab nahka. Sobib kõikidele nahatüüpidele- ja toonidele.

26.50 
Telli
Add to Wishlist
Add to Wishlist
weleda roosiõli
Weleda roosiõli, mini
Weleda
10 ml
Weleda roosiõli, mini

Siidiselt niisutav kehaõli, mis jätab kehale naiseliku roosi aroomi.

2.50 
Telli
Add to Wishlist
Add to Wishlist
mulires öko nõudepesumasina tabletid
Mulieres ÖKO nõudepesumasina tabletid kaaluga
Mulieres
müügil kaalukaubana
Mulieres ÖKO nõudepesumasina tabletid kaaluga

ÖKO kõik-ühes looduslikud nõudepesumasina tabletid, mis on lõhna- ja värvaineteta ning 98% looduslikest koostisosadest, müügil pakendivabalt, kaalukaubana.

3.60 18.00 
Vali
Add to Wishlist
Add to Wishlist
signe seebid
Signe Seebid kodulõhnastaja Looduse värskus
Signe Seebid
150 ml
Signe Seebid kodulõhnastaja Looduse värskus

Aroomiteraapiline kodulõhnastaja Looduse Värskus on praktiline ja kaunis alternatiiv paikadesse, kus pole võimalik kasutada lõhnaküünlaid. Peamise lõhnana on tunda sidrunheina.

25.00 
Telli
Add to Wishlist
Add to Wishlist